Becoming the Butterfly

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako sa cítime? Žijeme?

Je okolo nás veľa návodov ako žiť. Kam sa len pozrieme. A predsa, koľko ľudí naozaj žijú? Drvivá väčšina ráno stereotypne vstáva do práce, ktorá ich napĺňa akurát tak stresom a pocitom nezmyselnosti. Toľko si ľudia dokázali vytvoriť, byrokratickú spoločnosť, na ktorej v podstate nezáleží. Nejde o čísla, podpisy a počet spracovaných dokumentov. V živote nejde o pocit ťažkého nákladu, predstavu dlhej cesty s nespočetnými prekážkami. Nejde ani o kariéru. Ide o radosť zo žitia. Ako sa cítite práve teraz?

Je okolo nás veľa návodov ako žiť. Kam sa len pozrieme. A predsa, koľko ľudí naozaj žijú? Drvivá väčšina ráno stereotypne vstáva do práce, ktorá ich napĺňa akurát tak stresom a pocitom nezmyselnosti. Toľko si ľudia dokázali vytvoriť, byrokratickú spoločnosť, na ktorej v podstate nezáleží. Nejde o čísla, podpisy a počet spracovaných dokumentov. V živote nejde o pocit ťažkého nákladu, predstavu dlhej cesty s nespočetnými prekážkami. Nejde ani o kariéru. Ide o radosť zo žitia. Ako sa cítite práve teraz?

Sú to maličkosti. Je to úsmev uponáhľaného autobusára, či príjemný hlas predavačky v potravinách. Je to človek, ktorý sa pri Vás zobúdza a spýta sa ako sa Vám spalo. Je to kniha, ktorá Vám unesie fantáziu do modrého poľa. Hudba, ktorá Vás ukolíše do bezpečia.


Lifestyle | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014